Reuben, mackornas macka på Stök 6 Bröd

Reuben Sandwich

125 kr

Reuben Sandwich har varit en favorit på amerikanska delikatessbutiker sedan 1920-talet. Det sägs att denna maträtt skapades av en delikatessälskare vid namn Arnold Reuben, som ägde en av New Yorks mest kända delikatessbutiker. Vår version av Reuben Sandwich är en hyllning till denna klassiska macka, men vi har också satt vår egen twist på den för att skapa en smakupplevelse som är helt unik.

Vi använder rimmad oxbringa, som vi steker till perfektion för att skapa en smak som verkligen sticker ut. Tillsammans med den stekta surkålen ger detta en kombination av söta och sura smaker som verkligen kompletterar varandra.

Men det är vår Turboladdade Island-sås som verkligen ger denna macka en extra dimension. Denna sås, som är en egenkomponerad specialitet, ger en krämig, kryddig smak som förhöjer den rökiga smaken av den rimmade oxbringan. Edamerosten bidrar med en rund och mild smak och ger en krämig konsistens till mackan.

Så om du vill uppleva en macka som är full av smak och tradition, kom till Stök & Bröd och prova vår Reuben Sandwich för 125 kr.

Vi är säkra på att du kommer att älska vår egen tolkning av denna klassiska amerikanska macka, som kombinerar traditionella smaker med vår egen unika twist.